fél kg túró, 2 dl tejföl, 1 db hagyma, fokhagyma, piros arany, őrölt kömény, kis só, bors
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk.
2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók.
3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis sót, borsot.
4. Elkeverjük, majd megkóstoljuk a masszát, hogy elég ízes-e.
5. Majd belekeverjük a fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát.
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz egész padlizsánt 180-200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a héja megszenesedik. Ezután kikaparjuk a héjából, majd a felaprított hagymával és a felkarikázott paprikával együtt eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat megmossuk, megtöröljük, és kb. 15 perc alatt meggrillezzük. Pár percenként forgassuk meg, hogy minden oldaluk feketére süljön. Ha kész, tegyük egy mélyebb edénybe, ta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát nagyon apróra összevágjuk, majd zsírját kisütjük. 2. Hagyjuk, hogy kihűljön, sőt meg is dermedjen. 3. Ezután a pörccel együtt habosra keverjük, és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz