fél kg pizzatészta, 30 dkg kész lecsó, 15 dkg szalonna, 20 dkg reszelt trappistasajt
1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót.
2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek.
3. Forró sütőben készre sütöm.
a tészta A langyos tejhez keverjük a mézet, belemorzsoljuk a friss élesztőt, majd hagyjuk felfutni. Közben egy nagy tálba kimérjük a lisztet, és elkeverjük a sóval. Hozzáadjuk az...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tészta egyik felén elkenem a paradicsomot, majd elosztom rajta a sajtot. 2. Ráhajtom a másik felét, széleit jól összenyomkodom, tetejét megszurkálom és bekenem tojással, m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKeverjük a kiolvasztott, lecsepegtetett spenóthoz a tojást, a reszelt sajtot, apróra vágott fetát, sót, borsot. Vágjuk a tésztát hosszában 5 egyenlő csíkra. Osszuk a spenótos tölt...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű6 egyszerű tipp A tésztát a hűtőben egy kiolajozott kelesztőtálban tárold, lefedve. Ha elkészítetted a pizzatésztát (90 perc kelesztés után), amit nem használsz fel mennyiséget,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű