8-10 darab fürjtojás, 1 tojás sárga, olaj, mustár, só, kevés citromlé, ecetes gyöngyhagyma, pár csepp Piros Arany
1. A tojásokat keményre főzzük és meghámozzuk.
2. A tojás sárgából az olajjal, mustárral friss majonézt keverünk, sóval és citromlével ízesítjük, majd tejföllel hígítjuk.
3. A majonézbe belerakjuk a fürjtojásokat és a gyöngyhagymát, majd Piros Arannyal díszítjük.
1.A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük, majd szűrőben jól lecsepegtetjük. 2.Míg a zöldségek főnek, apróbb darabokra vágjuk a főtt húst. 3.Felk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mozzarellát lecsepegtetjük, és szeletekre vágjuk. A sajtot sózzuk, borsozzuk, oregánóval megszórjuk, és 1-1 szelet tisztított, vékonyra szeletelt paradicsommal cserépszerűen beta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlap recept: egy önzáró élelmiszeres zacskóban vagy sütőzacskóban vagy befőttes üvegben a tejjel összekevert a tojást, csipet sóval ízesítve, főzzük kis lángon 30 percig. A vízs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a többi hozzávalót: a tojásokat és az uborkát is feldaraboljuk, végül mindent egy nagy tálba teszünk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű