menu

Családireceptkönyv.hu

Majonézes zöldborsó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg zöldborsó, 10 dkg majonéz, 1 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 kk cukor, só, 1 cs petrezselyem

Elkészítés:


1. A zöldborsót sós vízben puhára főzzük, majd az edényből kivéve lecsöpögtetjük.

2. A majonézt a tejföllel és a mustárral simára keverjük.

3. Sóval, cukorral ízesítjük.

4. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett zöldborsót és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Majonézes zöldborsó

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mozzarella pingvin
Mozzarella pingvin

Az olívabogyókból kiválasztunk 5 nagyobbat a testnek és 5 kisebbet a fejeknek. A nagyobbakat kettévágjuk (ez lesz a szárnya a pingvineknek). A répaszeletekből kivágunk egy-egy k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szarvaspástétom
Szarvaspástétom

A húst kockára vágjuk, sós vízben felforraljuk, majd hideg vízzel lemossuk. A lemosott húst a nagyobb darabokra vágott vöröshagymával, fokhagymával, vadfűszerrel, 3 dkg margarinnal...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Sonkatekercs
Sonkatekercs

A sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek köze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tzatziki (bmintbalázs)
Tzatziki (bmintbalázs)

Egy tál fölött, sűrű lyukú szűrőben vagy vászonkendőben hagyd a joghurtot lecsöpögni legalább 3 órán át, de még jobb egy egész éjszaka. A tzatzikihoz a legjobb görög joghurtot has...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk