2 nagyobb csirkemell, kevés só, 3 ek liszt, 1 kk őrölt bors, olaj
1. A húst lefejtjük a csontról. Félbevágjuk, hogy 1 mellből 4 szeletet kapjunk.
2. Gyengén kiveregetjük, megsózzuk, lisztben elkeverjük a borsot, ebbe nyomkodjuk a hússzeleteket, majd olajban mindkét oldalukat kisütjük.
3. Sertéskarajjal is elkészíthetjük.
Főzelékhez jó, de szalmaburgonyával, salátával is tálalhatjuk.
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA csirkemellet megtisztítjuk és sóval, grill fûszerkeverékkel bedörzsölve kissé olajos tepsibe tesszük, és lassan készre sütjük. Sütés után ízlés szerinti szeletekre vágjuk tálalás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük. A csirkemellet vékony darabokra szeleteljük, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, 2-3 darabra vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd félretesszük. A darabolt paradicsomot egy tálba tesszük, és egy villával összenyomko...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű