1/2 kg tészta, 40 dkg paradicsom, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano, só, olivaolaj
1. A tésztára rakom a vékonyra vágott paradicsomokat, megszórom a fűszerekkel, sóval a reszelt sajttal.
2. Meglocsolom pár csepp olajjal és megsütöm.
A joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKimérem és átszitálom a lisztet. Elkeverem benne a sót. 20 mp-re beteszem a mikróba, meglangyosítom. Langyos vízben elkeverem a kis kristálycukrot és belemorzsolom a friss élesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gomba tönkjét kiszedem, a gomba belsejébe pizzaszószt és oregánót teszek, majd mehet bele a mozzarella, a kolbász, bazsalikom és a chili. Tetejére újra mehet mozzarella. 180 f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat bedagasztjuk - a fehérjéket nem kell felverni -, duplájára kelesztjük, majd ha megkelt 16 db gombócot készítünk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű