hagyma, só, liszt, tojás, zsemlemorzsa
1. Jó nagy hagymafejet 1 centi vastag karikákra szeletelek, vigyázva, ne essen szét, besózom, kicsit hagyom a sóban állni, utána liszt-tojás-zsemlemorzsa panírban megsütöm.
A ragu így készült: Hozzávalók: 1 kisebb fej édeskáposzta, 2 szál sárgarépa, fél csomag bacon szalonna, 2 kisebb fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 ek. kacsazsír, só, bors, ca...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat megmossuk, vékony héjukat ledörzsöljük (ha nagyon szép krumplit kapunk, rajta is hagyhatjuk a héját, én is így tettem, csak megmostam és kész). A krumplit az itt leír...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűLereszeljük a cukkinit egy tálba és megsózzuk, majd 10 percre félrerakjuk. A sótól levet fog engedni, amit 10 perc után leszűrünk/kinyomkodjuk kicsit a reszelt cukkinit. A reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze egy nagyobb tálba a következőket az öntethez: - 3 ek extraszűz olívaolajt - 3-5 gerezd fokhagymát törjük át fokhagymaprésen - pár csepp frissen facsart citromlevé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű