2 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 szál fehérrépa, 1 tasak rizs, olaj, só, bors, 30 dkg csirkemell, egy doboz konzerv gomba
1. A hagymát apróra vágom, majd olajon megdinsztelem, rádobom az almareszelőn lereszelt sárga, illetve fehérrépát, és felengedem 2 liter húsleves alaplével (kockából készítettem).
2. 10 percig főzöm, majd beledobom a csirkemellet, a gombát,és a rizst (kibontom a zacskóból).
3. Kb. 20-30 percig főzöm.
A húst kockákra felszeleteljük. A hagymát kis kockákra vágjuk, olajon megpirítjuk, rátesszük a fokhagymát, a paradicsomlét, majd a húst, fűszerezzük. Egy kis vizet is adhatunk hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Olajon megfuttatjuk a zöldségeket, hozzáadjuk a babot. Kevergetjük, pirítjuk, majd megszórjuk egy kanál liszttel és őrölt paprikával /staubolás/. Összekeverjük, majd f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveskockát felfőzzük 6 dl vízzel, majd beletesszük a kétféle lereszelt sajtot, és kis lángon addig főzzük, amíg a sajt felolvad. Habverővel simára keverjük a lisztet 1 dl vízbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPreparation 1. In a small mixing bowl, combine flour, baking powder, and salt with a spatula. Form a well in the middle of the dry mixture and add 2 tablespoons olive oil and wa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű