oldalas, só, bors, köménymag, zsír
1. A húst nem csontozzuk ki, de kb. 10 cm-es darabokra vágjuk.
2. Sózzuk, borssal, köménymaggal fűszerezzük és egész kevés zsiradékot és vizet aláöntve sütőben - időnként saját levével locsolva - megsütjük.
3. Bedörzsölhetjük fokhagymával is és tehetünk mellé félbevágott vöröshagymát.
4. Párolt káposztával tálaljuk.
A tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSertéscombot (1 kg) használtam, amit kétszer ledaráltam, egy fej vöröshagymával és 4 cikk fokhagymával együtt.A húst fűszereztem sóval, borssal, fűszerpaprikával, őrölt köménnyel....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. A hússzeleteket kevés olaj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA legegyszerűbb, ha kuktában készítjük az ételt. Az apró kockára vágott húsos szalonnának kisütjük a zsírját, és ezen megdinszteljük a felaprított vöröshagymát és az áttört fokha...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes