2 fej vöröshagyma, 2 ek olaj., só és frissen őrölt fekete bors, 30 deka vékonyra szeletelt paprikás szalámi, 6-8 darab pepperoni, 20 deka pizza-mozzarella
1. Úgy készül, hogy a pizzabulin egy önkéntes áldozat megpucolja a hagymát, majd egy másik mártír vékonyra felszeleteli.
2. Egy türelmes harmadik kevés olajban folyamatosan kevergetve megpárolja, aztán megsózza és megborsozza.
3. Következnek a csapat kreatív tagjai: ők először a puha hagymakarikákat rendezgetik el művészien a pizzaszósszal vékonyan megkent pizzán, majd szabad stílusban a lecsöpögtetett és karikákra vágott pepperonival szórják meg.
4 Egy dolgos és erős karizmú csapattag pedig megreszeli a pizza-mozzarellát és jó alaposan megpakolja vele a pizzát. 1 nagy pizzára elegendő.
65 g lisztet, 8 g citromlé, 50 g víz összekeverem. 10 percig hagyom állni, addig megdagad a liszt. 10 perc után még 5 g liszttel összegyúrom. Beolajozott 2 lap sütőpapír közö...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, késes robotgépbe tesszük, és morzsásra aprítjuk. Mikróban 2 percig főzzük, vagy szűrőbe téve gőz fölött 5 perc alatt kicsit megpuhítjuk. Hagyjuk egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos vizet elkeverjük a cukorral, élesztővel, olivaolajjal, és hagyjuk pár percig állni. Ezalatt a lisztet közvetlenül a gyúródeszkára szitáljuk, hozzáadjuk a sót, kissé össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet beöntöm a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót. 2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz