4 zöldpaprika, 30 dkg sonkakrém v. krémsajt, reszelt torma
1. A zöldpaprikát megmossuk, kettévágjuk, magházukat kiszedjük.
2. Az így keletkezett üregekbe belekenjük a tölteléket, tálra rakjuk, kemény tojás karikákkal, valamint paradicsomcikkelyekkel díszítve, behűtve tálaljuk.
Megfőztem, meghámoztam, villával összetörtem. Nem turmixoltam, mert úgy szeretem, ha kicsit darabos. Hozzáreszeltem egy jó nagy cikk fokhagymát, megszórtam kis sóval, kicsit füstöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverd össze a tojásokat a felengedett spenóttal, a liszttel, sóval és fokhagymaporral. Öntsd a mssszát egy sütőpapíros tepsibe és süsd meg előmelegített sütőben. Ha kész, borítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejfölt a sajtkrémmel és borssal összekeverjük, és állni hagyjuk. Beletesszük a többi hozzávalókat, és jól összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pirított kenyérkockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kb. 1,5 cm-es kockákra. A kés lapjával (vagy fokhagymanyomóval) préseljük össze a 2 nagy gerezd fokhagymát. Egy tálban ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű