4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, fél mk őrölt fehérbors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
2. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel.
A feta sajtot villával összetörjük, a zöld-fűszereket apróra vágjuk/mozsárban összetörjük. A krémhez hozzáadjuk a tejfölt/joghurtot, olívaolajat, borsot, az apróra vágott fokhagym...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz1. Felezd el hosszában az avokádót, szedd ki a magját, és a húsát kanalazd egy tálba. 2. Villával törd darabosra 3. Keverj bele nagyon finomra vágott lilahagymát 4. Szintén mehe...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű