4-5 főtt tojás ( nem kell keményre megfőzni), 3 ek majonéz, 2-3 gerezd fokhagyma, fél fej vöröshagyma, só, ha kell 1 kis margarin, ízlés szerint petrezselyem, újhagyma, snidling
1. A tojásokat megfőzzük, de nem kell keményre, majd lereszeljük vagy összetörjük villával.
2. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, vöröshagymát és a majonézt, majd sóval ízesítjük.
3. Ha nem elég krémjellegű, adhatunk hozzá egy kis margarint.
4. Ízesítésnek rakhatunk hozzá snidlinget, petrezselymet vagy amit szeretnénk.
A kacsazsírt olvasszuk fel, majd dobjuk rá a vékonyan felszeletelt vöröshagymát és süssük 5-8 percig. (Ha használunk erős paprikát, akkor finomra vágva dobjuk a hagymára és süssük...
Elkészítési idő: 5+20 perc Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott hagymát összekeverem a majonézzel, majd a többi hozzávalóval fűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat ledarálod. Jól elkevered. Ízlés szerint ízesíted.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz