3 darab 7 perces főtt tojás, 1 ek majonéz, 1 mk mustár, pici só, 1 ek margarin
1. A főtt tojásokat megpucoljuk, villával összetörjük - mindegy, hogy hidegen vagy melegen -, miközben hozzáadjuk a többi hozzávalót.
A paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad. A bacont felvágjuk, és megpirítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat tisztítsd meg, és ha van időd rá, áztasd tejben néhány órát, vagy akár egy egész éjszakát. A hagymát szeleteld vékony csíkokra, és a zsír felén futtasd meg. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat összeforgatjuk a fűszerekkel, és a cukormentes mustárral, majd egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. Rákarikázzuk a vöröshagymát, a fokhagymát és mellé tesszük a hi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű