újburgonya, vaj, petrezselyem, só
1. A krumplit mosd meg, s dörzsöld/kapard le a héját.
2. A nagyobb darabokat vágd félbe (esetleg négybe), s főzd meg sós vízben.
3. Egy tágas edényben forrósíts fel kevés vajat, bőségesen szórj bele vágott petrezselymet, s ebben (2-3 perc alatt) forgasd át a leszűrt krumplit.
4. Végül sózd, s forrón tálald.
Melegítsük elő a sütőt 190ºC-ra. A burgonyát mossuk és hámozzuk meg, majd kockázzuk fel nagyobb darabokra. Ezután tegyük lábasba, sózzuk meg és engedjünk rá annyi hideg vizet, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paszternákot és a hagymákat lereszelem. Optimális lenne hozzá egy közepes lyukú reszelő, de a paszternákot sajnos a robotgépem közepes tárcsája nem reszeli le (céklát, édesburgo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűfelverjük a tojásokat, beletesszük a sót, lisztet és annyi vizet amíg jó állagot nem kapunk. Kb. 20 percet pihentetjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézTeflon serpenyőben hevítsük fel a kókuszolajat közepes lángon, adjuk hozzá a kelbimbót és kb. 8 perc alatt pirítsuk meg. Adjuk hozzá a vizet, tegyünk rá fedőt és újabb 8-10 perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű