Családireceptkönyv.hu

Zöldségleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg sárgarépa, 20 dkg gyökér, 20 dkg karalábé, 2 ek étolaj, 2 dkg liszt, só, vegeta, petrezselyem

Elkészítés:


1. A zöldségeket apró kockára vágjuk és az olajon megpároljuk.

2. Amikor puhulni kezd, meghintjük a liszttel és felengedjük vízzel.

3. Ízesítjük sóval, vegetával, tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Zöldségleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ilona
Bugaci húsgombócleves
Bugaci húsgombócleves

A beáztatott, kicsavart, összemorzsolt zsemlét hozzáadjuk a darált húshoz és jól összegyúrjuk sóval, törött borssal és a tojásokkal. Apró gombócokat formálunk belőle. Az apróra vá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Ildikó
KRUMPLI GULYÁS .......ahogy én szeretem
KRUMPLI GULYÁS .......ahogy én szeretem

a disznó húst kockára vágtam......a hagymát megpucoltam és nagyon finomra megvágtam......a répákat megpucoltam majd hosszúkásra vágtam a 2dl olajon a hagymát megdinszteltem majd b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtkrém leves
Sajtkrém leves

A hagymákat megpucolom, apró kockákra vágom. A vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem. A hagymákat megpucolom, apró kockákra vágom. A vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem. Fé...

Elkészítési idő: 50perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás padlizsánkrémleves
Fokhagymás padlizsánkrémleves

A padlizsán száras végét levágjuk, a húsát meghámozzuk és felkockázzuk. A vöröshagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk. Csipet sóval fűszerezzük, hozzákeverjük a padlizsánt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk