20 dkg sárgarépa, 20 dkg gyökér, 20 dkg karalábé, 2 ek étolaj, 2 dkg liszt, só, vegeta, petrezselyem
1. A zöldségeket apró kockára vágjuk és az olajon megpároljuk.
2. Amikor puhulni kezd, meghintjük a liszttel és felengedjük vízzel.
3. Ízesítjük sóval, vegetával, tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.
A beáztatott, kicsavart, összemorzsolt zsemlét hozzáadjuk a darált húshoz és jól összegyúrjuk sóval, törött borssal és a tojásokkal. Apró gombócokat formálunk belőle. Az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza disznó húst kockára vágtam......a hagymát megpucoltam és nagyon finomra megvágtam......a répákat megpucoltam majd hosszúkásra vágtam a 2dl olajon a hagymát megdinszteltem majd b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucolom, apró kockákra vágom. A vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem. A hagymákat megpucolom, apró kockákra vágom. A vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem. Fé...
Elkészítési idő: 50perc Nehézség: KönnyűA padlizsán száras végét levágjuk, a húsát meghámozzuk és felkockázzuk. A vöröshagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk. Csipet sóval fűszerezzük, hozzákeverjük a padlizsánt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű