kb. 5 tojás, 1 ek kacsa vagy libazsír, 1 csapott ek mustár, 1 kisebb fej lila vagy vörös hagyma, só, bors, továbbá, kevés piros paprika, 1 csapott ek tejföl
1. A tojásokat forró vízben feltéve 15 percig főzzük, majd hideg vízben hagyjuk kihűlni.
2. Megtisztítjuk a héjtól, a sárgáját eltávolítjuk, a fehérjét apróra vágjuk.
3. A sárgáját összetörve kikeverjük a zsírral, mustárral és a fűszerekkel, ill. az apróra vágott hagymával.
3. Hozzákeverjük a kockázott fehérjét.
Az apróra vágott hagymát az olajon dinszteld üvegesre, majd szórd meg pirospaprikával. A meghámozott, kimagozott és 1x1 centis kockákra vágott cukkinit add hozzá a hagymához. A neg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A megmosott, papírtörlőn leszárított, apróra tépkedett bazsalikomleveleket összeturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, a frissen reszelt parmezánnal, a száraz serpenyőben a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat bevágjuk és leöntjük forró vízzel, majd lehúzzuk a héjukat és feldaraboljuk őket. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és rádobjuk a paradicsomokat, a karikákra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű