3 db édes burgonya, só ízlés szerint, liszt 4-5 evő kanál , kicsit sűrűbb masszát kell kapnunk. Lila hagyma és fokhagyma a tetejére.
A burgonyákat felkockázni és forró vízbe megfőzni. Ha kész van leszűrni és hozzáadni a többi alap anyagot majd krumpli nyomóval pépesíteni. Sütőpapírt picit olajjal meg kell kenni és pirulásig sütni, forgatni.
Friss sült krumpli a 2 napra készült husihoz: A krumplit kockázom (2 napi adagot), majd sós vízben felteszem főni. Épp csak addig főzöm, míg elkezd puhulni. Tehát a belseje még ny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMagas falú serpenyőben az olajon elkezdjük pirítani az apróra vágott hagymát. Rögtön hozzáadjuk a rizst is, együtt pirítjuk. Amikor már látszik a rizs szemeken, hogy megpirultak (...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeljük egy nagyobb tálba a sajtot. Adjuk hozzá a tojást illetve a lisztet, amit ízlés szerint lehet adagolni. Lehetőleg annyi lisztet öntsünk hozzá, hogy ne legyen ragadós a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű