Sóska leveles vagy fagyasztott
só,
kókusztejszín
zabpehelyliszt-csicseriborsóliszt
méz
1 csomag fagyasztott sóskát pici sóval és annyi vízzel, felöntve főzni, kiengedni, ami éppen ellepi. Habarást készíteni kókusztejszínből, csicseri liszt-zabpehelyliszt (összesen kb 1 púpozott evőkanál )keverékéből. Ha már langyos mézzel édesíteni.
A húshoz hozzákeverjük a rizst,a megsütött,apróra vágott hagymát és izlés szerint fűszereket. Egy fazékba beleöntjük a paradicsomlevet és a sűritett paradicsomot,felforraljuk és i...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összekeverjük egy tálban. A virsliket hurkapálcára szúrjuk, majd lisztbe mártjuk és végül az elkészült masszába. Forró olajban kb. 3 perc alatt aranybarnára sül.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAcombokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk. Mikor kb. félpuhára...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes1 bögre = 2,5 dl 1. A sajtot lereszeljük. 2. Összegyúrjuk a liszttel, a tojással és a sóval. 3. Forró, bő olajba teáskanálnyi golyókat teszünk, és aranyszínűre sütjük őket. A go...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű