15-20 dkg sárgaborsó
1-2 ek céklalé
1 nagy fokhagyma vagy fokhagymapor
1 kk só
½ kk bors
kevés chili, curry
A sárgaborsót beáztatni, főzni annyi vízzel míg teljesen szétfő. Turmixba tenni, a fűszerekkel együtt, lehet pici vízzel segíteni. Folpackkal bélelt edénybe tenni vagy hengerré formálni, hűteni.
Egy turmixgépben alaposan összemixeljük a vizet, a et, a kesudiót, a vanília-esszenciát, a mézet és a kardamomot – a lehető leginkább egyneműnek kell lennie. Az így kapott keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű- A tejet és a tojásokat össze kell keverni a mérőpohárban. - A többit a kék tálban. - Össze kell keverni a kettőt.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A banánokat villával pépesítjük, a csokit feldaraboljuk. 2. Vajat és édesítőt kikeverjük, mehet bele a banán, vaníliakivonat, tojás. 3. Összes többi hozzávaló. Elkeverjük. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz