1 cs kelbimbó
2 pár virsli
egy kis darab kolbász
pirospaprika
2 db húsleveskocka
fokhagyma
só, bors
zsír
A kelbimbót megpucolom, negyedelem és annyi vízben felteszem főni, ami éppen ellepi.
Beleteszek 2 húsleveskockát, fűszerezem, hozzárakok pár karika kolbászt és fedő alatt megfőzöm.
Amíg fő, megcsinálom a paprikás-fokhagymás rántást, felöntöm hideg vízzel és elkeverem.
A rántást a levesbe öntöm, beleteszem a felkarikázott virslit és összeforralom.
Tányérba szedve tálalom.
A vöröshagymát kockázom, olajon lepirítom, hozzáadom a kockázott marhahúst, kérgesre pirítom, ráteszem a fűszerpaprikát és a lisztet, átforgatom, majd felöntöm annyi vízzel, ami el...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA felaprított hagymát és fokhagymát kevés olivaolajon megpirítom, majd hozzáteszem a vékony csíkokra vágott zellert, édesburgonyát és burgonyát. Átforgatjuk a hagymás olajon, majd...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA tarhonyát kevés olajon aranybarnára pirítjuk. Pirospaprikával meghintjük, vízzel felengedjük. Ekkor tesszük hozzá a karikára vágott répát, zöldséget. Ha a zöldségek félig megpuhu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű-Nagy fazékban olaj, nagy fej vöröshagymát apróra, üvegesre pirítani, lehúzni, bele pirospaprika, - bele: tükörponty 2-3 szelet, 2-3 keszeg, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, vagy sű...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz