Tészta és töltelék:
1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási kekszA jegesedés:
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Youtube / TipHero
Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.
Youtube / TipHero
Az edény aljára tedd sorba a kekszeketYoutube / TipHero
Aztán kend be a fele vaníliakrémmel.
Youtube / TipHero
Egy másik réteg keksz jön.
Youtube / TipHero
És a többi krém.
Youtube / TipHero
Utolsó réteg keksz a tetejére.
Youtube / TipHero
Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz.
Youtube / TipHero
Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
Youtube / TipHero
És akkor: Jó étvágyat!
Youtube / TipHero
Itt a videó:
Az íze olyan mennyei, hogy minden fog kérni a receptet. Próbálja ki!
Forrás: zseniális trükk
Az almát megtisztítjuk, csumáját kivágjuk, majd lereszeljük. Cukorral ízlés szerint ízesítjük, puhára pároljuk. A megmosott mazsolát, citrom reszelt héját, vaníliás cukrot, őrölt f...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztát kiengedem, hogy szép langyos legyen, nem hideg. 1 almát meghámozok, picire felkockázom, beteszem egy bögrébe 2 ek cukorral meg 3-4 ek vízzel összekutyulva és 4-5 perci...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDie Form mit Butter oder Margarine fetten und den Backofen auf 210°C Ober-/Unterhitze vorheizen. Die Schokolade fein hacken. Butter oder Margarine weich rühren und mit dem gesie...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmosott hibátlan menta leveleket villával felvert tojásfehérjébe forgatunk, majd mindkét oldalukat cukorba mártjuk. Zsírpapírral bélelt sütőlapra tesszük és 60 °C-on megszárítju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű