40 dkg darált sertéshús
2 nagy burgonya
20 dkg kukorica (konzerv)
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
só, bors
olaj
A húst egy tálba rakjuk és a megtisztított, lereszelt burgonyát és zúzott fokhagymát is hozzáadjuk. A tojásokat is belekeverjük, a fűszerekkel és a zsemlemorzsával együtt, majd jól összegyúrjuk. Mikor már fasírt massza állagú, hozzáadjuk a kukoricát is és újra összedolgozzuk. Fasírtokat formálunk belőle és forró olajban kisütjük és már kínálhatjuk is.
1. A megpárolt csülökből kicuppantom a csontot, leveles-vajastésztába bugyolálom, (alján legyen az összehajtogatás). 2. Megszurkálom, mert képes a bejgli-reakcióra, megkenem to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott vöröshagymát olajon világosra pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával és kevés vizet öntünk rá. 2. Beletesszük az összevágott húst, megsózzuk, köménymagot szór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük. A 2 dl tejben 2-3 óráig áztatjuk. Megforrósítjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott hagymát, üvegesre pirítjuk. Megszór...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa hagymat megpucoljuk es felvagjuk -a zsiron uvegesre piritjuk amikor majdnem kesz -hozzadajuk a fokhagymat -ha kesz felrehuzzuk es belekeverjuk a cukrot -a szegfubor...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes