50deka csirkemell,vagy bármilyen más hús is lehet
5-6közepes burgonya
3kanál liszt
2tojás
fokhagyma só bors
A tetejére tejföl
reszelt sajt
fokhagyma.
A vékony hús szeleteket kiklopfolom,sózom borsozom .
A burgonyát az apró lukú reszelőn lereszelem,besózom és amikor levet ereszt kinyomkodom.Ezután hozzáadom a lisztet, és a tojásokat valamint borsot sót és őrölt fokhagymát.A hús szeleteket először lisztbe majd a burgonyás tésztába mártom és forró olajba szépen megsütöm.Amikor kisült a tetejére fokhagymás tejfölt és reszelt sajtot tettem Rizzsel és burgonyapürével tálaltam.
A vajat megolvasztom, majd elkeverem benne a mézet, a mustárt, a pirospaprikát és ízlés szerinti sót (illetve borsot). A sütőt előmelegítem 180-200 fokra (légkeveréssel), és előv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mexikói zöldségkeveréket a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben megfőzzük, majd kihűtjük. Az uborkát és a paprikát kockára vágjuk, a szeletelt csirkemellet MAGGI Ízv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: KönnyűA húst vágjuk vékony csíkokra és fűszerezzük be ízlés szerint (bors, vegeta, petrezselyem, pici majoranna, esetleg pici só). Hagyjuk állni amíg a hagymát felaprítjuk és pici olajon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű