menu

Családireceptkönyv.hu

Bableves - Mama


Írta:

Elk. idő: 3 óra
Adag: 5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


tarka bab, kolbász, sonka, só, borsikafű, köménymag,liszt

Elkészítés:


Tarka babot egy éjszakára beáztatni. Másnap felrakni sós vízben főzni. 5 perc főzés után leszűrni!
Forró vízben feltenni főzni sós, borsikafüves, köménymagos vízben.A zöldségeket és a kolbászt vagy sonkát belekeverni és együtt főzni!Puhára főzés után berántani!

Bableves - Mama

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sajtkrémleves
Sajtkrémleves

A leveskockát felfőzzük 6 dl vízzel, majd beletesszük a kétféle lereszelt sajtot, és kis lángon addig főzzük, amíg a sajt felolvad. Habverővel simára keverjük a lisztet 1 dl vízbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar krumpligombóc leves
krumpligombóc leves

Az olajon, / zsíron / megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk az aprított zöldségeket és együtt pároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és felöntjük vízzel / akár a kru...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csorba leves
Csorba leves

Három-négy liter vizet felforralunk, beletesszük a megmosott, kisebb darabokra vágott csirke szárnyat, és a csontos húsokat. A zöldségféléket megtisztítjuk. A sárgarépát és petrezs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar raguleves csirkehússal
raguleves csirkehússal

A húst megmosom és apró kockára vágom. A zöldségeket megpucolom, megmosom és felaprítom. Egy serpenyőben a húst 3 kanál olajjal kicsit megpirítom, majd fedő alatt párolom. Egy nagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk