3-4 nagy fej hagyma
10 dkg vaj
2 csipet só
Fél dl főzőtejszín (elhagyható)
1 ek mustár
2 ek olivaolaj
A hagymát feldarabolom (lehet nagyobb darabokra is, mert úgyis turmixolom) és egy kis olajon puhára párolom. Hozzáolvasztom a vajat, majd megszórom a sóval és elkeverem benne a mustárt. Ekkor el is zárom a gázt és hagyom kihűlni.
A kihűlt masszát összeturmixolom botmixerrel és belekeverem a tejszínt.
Tavasszal, lehetőleg olyan helyen, ahol nincs gépkocsi forgalom, a fenyők hegyén lévő friss hajtásokat kell leszedni(ezüst-luc-fekete erdei fenyő, vigyázat, a tiszafa mérgező, azt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítottam, szeletekre vágtam. Az olajon megpirítottam az apróra vágott hagymát és a gombát, sóztam (ételízesítő), borsoztam, tettem bele egy kevés gulyáskrémet is, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütivágóval vágjunk egy kort a kenyér közepébe, és egy kis vajon piritsuk a kenyeret majd mehet bele a tojás és süssük addig, amíg a tojás megfelelő nem lesz!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű