Sárgarépa, fehérrépa, cukkini, kaliforniai paprika, gomba, vörös-, fokhagyma, pulyka apróhús, só, oregano, leves kocka, tejszín, penne tészta
Sárgarépát, fehérrépát, cukkínit, piros kaliforniai paprikát "juliennre" vágtam. Két közepes gombafejet is felszeleteltem. Egy közepes fej vöröshagymát, két nagyobb gerezd fokhagymát apróra vágtam. pulyka apróhúst felkockáztam. (Csirkemell, pulykamell a legalkalmasabb) A hagymákat kevés olívaolajon megpirítottam, majd a húst rátéve nagy lángon tovább kevergettem. Amikor a hús kifehéredett, beleszórtam a répákat, együtt pirítottam tovább. Egy-két perc után a cukkínit is belekevertem a paprikával együtt, további kevergetés után a gombát is, és sóztam, borsoztam, mokkáskanálnyi oregánót, és egy tyúkhúsleves-kockát apróra vágva belekevertem. (Ha van, csirke alaplé nagyon megfelel!) Végül belekevertem egy kevés főzőtejszínt is, és egy-két percig gyengén forraltam. Amíg forrt, a tésztát elkészítettem , összekevertem a raguval.
Az olajon megfuttatom az apróra vágott fokhagymát. Hozzáadom a kockára vágott csirkemellet, majd sózom és borsozom. A csirkét lepirítom. Hozzáadom a kockára vágott paradicsomot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük az alapanyagokat. A hagymákat és a tarját kockákra vágjuk, a kukoricát és a gombát lecsepegtetjük. Egy nagyobb lábasban felhevítjük az olajat, majd beledobjuk a hag...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz olasz konyha nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, nincs máshogy ez a pizzával sem. Az igazi, olasz pizzatészta recept nem tartalmaz mást, mint a liszt-víz-olívaolaj-él...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű