menu

Családireceptkönyv.hu

Kelkáposztás tekercs


Írta:

Adag: x
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Kelkáposzta,, köménymag, só, bors, sajt, tojás, liszt, morzsa, olaj

Elkészítés:


A megmosott és cikkekre vágott kelkáposztát köménymagos, sós vízben puhára főzzük. Lecsurgatjuk, sózzuk, borsozzuk. A levelekre egy-egy vékony szelet sajtot helyezünk, és együtt feltekerjük. Tojást liszttel elkeverünk (így jobban köt) és ezzel, valamint zsemlemorzsával bundázzuk a tekercseket. Forró zsiradékban pirosra sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lenmag ital
Lenmag ital

A lenmag az egyik legjobb zsírégető, cellulitisz elleni szer, és a bőrt is szépíti. Sokan még klimaxos panaszokra is lenmagot rágcsálnak, mert fitohormonok vannak benne, így enyhít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
KONYHAI KISOKOS..maradék étel felhasználása
KONYHAI KISOKOS..maradék étel felhasználása

FŐTT HÚS Felhasználhatjuk tölteléknek, készíthetünk belőle pástétomot vagy különböző ízesítéssel friss, önálló ételt vagy főzelékre feltétet. Fontos, hogy erőteljesebben ízesítsük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Makrélamártogató
Makrélamártogató

Az összes hozzávalót tedd turmixgépbe, és krémesítsd. Ízlés szerint adhatsz hozzá pár csepp citromlevet is. Hűtsd be a makrélakrémet min. 10 percre.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: debovszkij
Rizskoch citromhéjjal
Rizskoch citromhéjjal

1. A rizst váltott vízben megmossuk, majd felöntjük fél l hideg vízzel, megsózzuk, és lefedve, néha megkeverve, addig főzzük, míg a vizet mind magába szívta. 2. Ekkor hozzáöntjük...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk