Kelkáposzta,, köménymag, só, bors, sajt, tojás, liszt, morzsa, olaj
A megmosott és cikkekre vágott kelkáposztát köménymagos, sós vízben puhára főzzük. Lecsurgatjuk, sózzuk, borsozzuk. A levelekre egy-egy vékony szelet sajtot helyezünk, és együtt feltekerjük. Tojást liszttel elkeverünk (így jobban köt) és ezzel, valamint zsemlemorzsával bundázzuk a tekercseket. Forró zsiradékban pirosra sütjük.
A lenmag az egyik legjobb zsírégető, cellulitisz elleni szer, és a bőrt is szépíti. Sokan még klimaxos panaszokra is lenmagot rágcsálnak, mert fitohormonok vannak benne, így enyhít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFŐTT HÚS Felhasználhatjuk tölteléknek, készíthetünk belőle pástétomot vagy különböző ízesítéssel friss, önálló ételt vagy főzelékre feltétet. Fontos, hogy erőteljesebben ízesítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót tedd turmixgépbe, és krémesítsd. Ízlés szerint adhatsz hozzá pár csepp citromlevet is. Hűtsd be a makrélakrémet min. 10 percre.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizst váltott vízben megmossuk, majd felöntjük fél l hideg vízzel, megsózzuk, és lefedve, néha megkeverve, addig főzzük, míg a vizet mind magába szívta. 2. Ekkor hozzáöntjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű