5 dkg virsli
1 db főtt tojás
1 közepes db kígyóuborka
tejszínes torma
A virslit megfőzzük, egyik oldalát csíkokba bevagdossuk.
A főtt tojást és az uborkát felszeleteljük.
Egy tányérra helyezzük a virslit, mellé az uborkákat, az uborkára a szeletelt főtt tojást.
Vékony uborkacsík lesz a pillangó csápja. A tormával megpöttyözzük.
A karfiolt rózsáira szedjük. Egy edénybe vizet engedünk, megsózzuk, beleöntjük a citromlevet és ebbe tesszük bele a karfiolrózsákat. A karfiolt forrástó számított 10 percig főzzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fehér káposztát legyaluljuk, a répát lereszeljük, az almát héjastól gerezdekre vágjuk. Fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. A legobb, ha tálalás előtt egy kicsit állni hagyjuk, ho...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a hagymát, 2 milliméter vékony szeletekre vágjuk, és keményítőbe vagy lisztbe forgatjuk. Mélyebb edényben felmelegítjük az olajat, majd amikor forró, beledobjuk a hag...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a tartármártást és összekeverjük. A zselatint 1 dl hideg vízben 30- 40 percig dagadni hagyjuk. Az...
Elkészítési idő: 30 perc+ 1 éjsz Nehézség: Könnyű