hagyma
chili
fokhagyma
gyömbér
rómaikömény
kurkuma
grham masala
basilkium
zöldség
gyömbér
joghurt
paprika és paradicsom krém
A hagymát barnára puhítjuk,közben a gyömbértchilit és fokhagymát péppé zúzzuk és hozzáadjuk,ugyanígy teszünk a sz ösze többi fűszerrel,kicsit pirítgatjuk!majd jöhet a krumpli és a mángold és annyi víz,h pont ellepje,amíg puha nem lesz főzzük. eközben összekeverjük a joghurtot a apaprikakrémmel és némi paradcsomsűrítménnyel vagy szósszal.hozzáöntjük a spenótot is itt adjuk hozzá és kicsikét főzzük még csak h nem csapódjon ki a joghurt!basmati rizs v naan brot passzol hozzá!
Cukkinit tisztítani, magtalanítani, lereszelni, só és jól összeforgatni. Kb. 25 perc múlva kicsavarjuk a sós léből, ízesítjük borssal, foghagymakrémmel, belekeverjük a tojást, lisz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA krumplit reszeljük le sajtreszelőn (a kisebb lyukún) a kefírekbe, így nem barnul meg egyáltalán. Adjuk hozzá a lisztet, a massza állaga inkább híg! Fűszerezzük sóval, borssal,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket keménységüktől függően öt-tíz percre forrásban levő, sós, borsos vízbe dobjuk, majd leszűrjük. (Ügyeljünk arra, hogy ne főzzük szét!) A...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézAz alaposan megmosott zöldségeket vágd vékony szeletekre. Az új burgonyát héjastól érdemesebb, mert így megmaradjanak benne az értékes vitaminok. Egy sütőformát kenj ki olajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű