1 kg csirkemell
2 kg krumpli
2 gerezd zúzott fokhagyma(opcionális)
só
bors
ételízesítő
majoránna
pirospaprika
olaj
A húst kis kockákra vágjuk és kevés olajon kifehérítjük. A pirospaprika kivételével mindennel megfűszerezem. Felöntöm 2 dl vízzel majd fedő alatt kb fél órát párolom. Ezalatt megsütöm a krumplit.
Ha a hús megpuhult akkor fedő nélkül megvárjuk, amíg elfől róla a lé és zsírjára sütjük. Ha megsült pici pirospaprikát tehetünk rá.
A végén nincs más dolgunk, mint összekeverni.
A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót [ A csirkemelleket középen éles késsel sz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűmegmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba. A burgonyát hámozd meg és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk. A tejfölt összekeverjük, a tojással, a liszttel, a zúzott fokhagymával és végül megsózzuk. A húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Nehézelkészítés A pulykamellet tetszőleges szeletekre fölvágjuk, és vegetával megfűszerezzük. A tojást fölverjük, és őrölt borssal, fokhagymaporral fűszerezzük. Lisztbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű