menu

Családireceptkönyv.hu

Adventi Szárnyas Saláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 darab MAGGI Tyúkhúsleveskocka
1 doboz csemegekukorica csemege kukorica
ízlés szerint fehér bors
1 köteg metélőhagyma
1 db zeller
2 fej fejes saláta
1 db alma
1 db paprika
1 db burgonya
50 dkg csirkemell
1 tasak MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
1 mokkáskanál tárkonyecet

Elkészítés:


Megmossuk és felcsíkozzuk a filézett csirkemellet. A burgonyát és a zellergumót alaposan megmossuk, meghámozzuk és kockára vágjuk.

A MAGGI Tyúkhúslevesben megfőzzük a csirkehúst, a burgonyát, a zellert, majd leszűrjük és a zöldségeket hűlni hagyjuk. A visszamaradt levesben csomómentesen elkeverjük a MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alapot lassú tűzön felfőzzük, kihűtjük és kevés tárkonyecettel, valamint őrölt fehér borssal ízesítjük.

Leszűrjük a kukoricakonzervet, a metélőhagymát finomra aprítjuk. Az almát meghámozzuk, a paprikával együtt alaposan megmossuk és kockára vágjuk. A fejes salátát is megmossuk és nagyobb darabokra tépkedjük.

Az előkészített anyagokat keverőtálba tesszük és lazán átkeverjük a hideg mexikói öntettel.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak, Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hidegtál
Hidegtál

Kaszinó tojás A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben lehűtjük. Leszedjük a héját, és óvatosan, figyelve, hogy hol van a sárgája, kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mikulás csizma
Mikulás csizma

Elkészítési idő: 15 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsvéti Sonkás-tojásos alagút
Húsvéti Sonkás-tojásos alagút

A tojásokat keményre főzünk.Ha kihűlt, megpucoljuk.A franciasaláta alapot megfőzzük,majd kihűtjük.A savanyú uborkát és az almát apró darabokra vágunk, és a franciasaláta alaphoz ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar beigli
beigli

Elkészítés: A tésztához 2 dl langyos tejben feloldjuk a porcukrot, majd az élesztőt felfuttatjuk benne. A lisztet tálba szitáljuk, a margarint felolvasztjuk. A liszthez először az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk