2 db MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
1 fej vörös hagyma
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint bors
kevés olaj
1 kg sertéscomb
1 doboz kukorica
ízlés szerint só
ízlés szerint MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
1 cs. MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
2 doboz vörös bab
A tarkababot megfőzzük jó puhára, majd leszűrjük. A sertéscombból pörköltet készítünk és ebbe beletesszük a MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alapot.
Ha kész a pörkölt, hozzáadjuk a leszűrt tarkababot, a dobozos babot a levével együtt és a leszűrt kukoricát. Még egy kicsit együtt főzzük és lehet tálalni.
A húst csíkokra végjuk, kevés olajon puhára sütjük, közben sóval és borssal fűszerezzük, majd félretesszük, és melegen tartjuk. A csirkemellcsíkokat sóval, borssal, a citromlével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm Szeleteld fel a hozzávalókat a paradicsom kivételével. Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadom a karikára vágott paprikát,,kol...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA lisztből egy tojással és egy teáskanál sóval, kb két deci víz hozzáadásával nokedli tésztát keverünk, és lobogó sós vízbe szaggatva megfőzzük. A szalonnát apró kockákra vágva a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1-2 padlizsánt kb. 60 ml olajjal, sóval,piros paprikával összekeverni sütőben aranybarnára sütni. 1 db hagymát olajon megdinsztelni. 2-3 paradicsomot apróra vágva hozzátenni pici...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes