4 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
3 ek. olaj
pici bors
1 db kisebb zöldpaprika
1 fej jégsaláta
2 ek. almaecet
0,5 l kefír
2 tasak fokhagymás öntet
A zöldségeket megmosva, megtisztítva apróra vágjuk és az olajjal, valamint az ecettel jól összeforgatjuk egy edényben.
A kefírt a fokhagymás öntettel összekeverjük, kicsit borsozzuk és ráöntjük a salátára.
Óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk és 1 órára hűtőszekrénybe rakjuk, majd tálaljuk.
Személyenként egy fadobozos camembertet kicsomagolok a papírból és visszateszem a fadoboz aljába.Kis réseket vágok a tetején amibe vékony fokhagymacsíkokat és friss fűszernövényeke...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit megmossuk, megfőzzük sós vízben, de ne főzzük túl. Közben a hagymát vékony szeletekre vágjuk, és beáztatjuk a citromlébe. A tejfölt a majonézzel, a mustárral elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a szósszal a babot (lencsét), a zöldségeket és hűtőben legalább 2 órát érlelem. Tálaláskor főtt tojással (cikkekre vágva) és hagyma karikákkal, petrezselyemmel díszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA rákokat kissé hagyom kiengedni majd olívaolajon az áttört fokhagymákkal 5-6 perc alatt átpirítom.Az almát héjjastól apró kockákra vágom és megcsepegtetem a citrom levével.A joghu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű