ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
10 dkg sajt
20 dkg gomba
2 szál póréhagyma
4 dl víz
1 evőkanál vaj
3 evőkanál tejszín
50 dkg burgonya
1 gerezd fokhagyma
1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 szelet sovány hús
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy serpenyőben a MAGGI Ízvarázzsal megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd kivesszük és egy sütőtál aljára tesszük.
A gombát megmossuk és felszeleteljük. A póréhagymát is megmossuk, majd felkarikázzuk. A fokhagymát megpucoljuk és áttörjük.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon a zöldségeket megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát és majd a zöldséget, majd a húsra halmozzuk.
A burgonyát vékonyra szeleteljük és a zöldségek tetejére tesszük.
A tejszínnel és a vízzel elkevert MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot összeforraljuk, ráöntjük a sütőtálban lévő anyagok tetejére.
Rászórjuk a lereszelt sajtot és 50 perc alatt készre sütjük.
A túrót keverőtálba teszünk és hozzáöntjük a búzadarát. A tojásokat szétválasztunk és a sárgáját szintén a túróhoz adjuk, valamint a sót és a porcukrot is. Egy csipet sóval a tojás...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt nem kell megfuttatni, elég, ha belemorzsolod a lisztbe! Hozzávalókat összegyúrod, beleteszed egy nagy tálba. Kb. a duplájára meg fog nőni; folpack-kal fedd le, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt aprítógépben ledaráljuk, majd összekeverjük a tojásokkal, a kókuszliszttel és a fűszerekkel. Szilikonlappal bélelt tepsibe egy kb. 6-8 cm átmérőjű pogácsaszaggató segíts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Ut...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű