1 csapott evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
10 dkg gomba
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint bors
szükség szerint olaj
szükség szerint liszt
szükség szerint zsemlemorzsa
ízlés szerint majoránna
szükség szerint tojás
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál olívaolaj
10 szelet karaj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, a gombát megtisztítjuk, megmossuk és szeletekre vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
A karajszeleteket megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, megborsozzuk és állni hagyjuk.
Közben a vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, valamint a fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük. Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul.
Ezután a hússzeletekre halmozzuk a gombás tölteléket, összetekerjük és ha szükséges összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ne folyjon ki.
A töltött tekercseket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk és forró olajban közepes lángon kisütjük.
A darált húst az apróra vágott fokhagymával, a tojással a tejbe áztatott zsemlével, ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával összegyúrjuk. A muffin forma mélyedéseit keresz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, és ha szükséges, adunk hozzá még sertészsírt. Majd szűrőkanállal kiszedjük a szalonna darabokat, és a helyére a felkockázott hagymát te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Összekeverem a darált húst a rizzsel és a fűszerekkel - Megtöltöm vele a kicsumázott paprikákat. Nem kell nagyon tele tölteni, mert nőni fog a rizs - Lábosba rakom és annyi viz...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: KözepesRecept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Könnyű