10 evőkanál cukor
1 liter tej
Egy lábasban lassú tűzön elkezdjük olvasztani a cukrot.
Egy másik lábasban felforraljuk a tejet. Mikor már folyós a cukor és szép halvány barna, akkor ráöntjük a forró tejet.
Addig forraljuk együtt, amíg fel nem olvad a tejben a cukor.
össze kell forralni a mézet a vízzel, majd ha felforrt ,mérsékelve a lángot, bele kell önteni az ecetet. Ezután még öt percig lassú tűzön főzzük. Levesszük a tűzről, és beletesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMandulatej készítése több módon lehetséges. Ez a recept egy nagyon egyszerű megoldás ami a szükséges munkát illeti, de egy éjszakán át áztatni kell hozzá a mandulát. Egy másik, főz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézA vizet a teafilterekkel feltesszük forrni. Hozzáadjuk a félbevágott epreket, a mentát, a citromot pedig negyedekbe vágva először belefacsarjuk, majd bele is dobjuk. Az eg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű