menu

Családireceptkönyv.hu

Kinder Bueno


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


14 dkg kristály cukor
8 dl hullala habtejszín
1/2 üveg mogyorókrém
1 cs. vaníliás pudingpor
1/2 csomag (kb) háztartási keksz
17,5 dkg liszt
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
7 db tojás
1/2 liter tej
10 dkg törökmogyoró

Elkészítés:


A hét tojásból, a kristálycukorból és a lisztből piskótát sütünk, de mielőtt a sütőbe tesszük vágott mogyoróval megszórjuk.
Ha kisült, még melegen megkenjük mogyorókrémmel. Közben megfőzzük a pudingport és a margarint kikeverjük a porcukorral. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a margarinnal.
Ha a tészta is kihűlt, a krém felével megkenjük, erre teszünk egy sor tejbe áztatott háztartási kekszet, majd a maradék krémbe teszünk 2 ek kakaót és ezt kenjük a keksz tetejére.
Ezután felverjük a tejszínhabot és azt is rásimítjuk.

Kinder Bueno

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Boszorkány máglya
Boszorkány máglya

A tejet meglangyositjuk bele a vanilia + porcukor ( attól függ milyen édesen szereted ) -a babapiskotákat megmártjuk ebbe a cukros tejben és egy jénai tál aljára sorakoztatjuk , a...

Elkészítési idő: 20
Nehézség: Könnyű
share
Kozáksapka
Kozáksapka

Sütő melegítése 180 fokra. A tojásokat a cukorral jó habosra keverjük, kb. 10 perc. Hozzáadjuk a meleg vizet (kanalanként) és azzal is jól keverjük el. A kakaót és a sütőport szitá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Grizes kekszes sütés nélkül
Grizes kekszes sütés nélkül

gy mélyebb tepsi alját kirakjuk a háztartási keksszel. A grízes masszához a tejből, darából, kristálycukorból, vaníliás cukorból tejbegrízt főzünk. Míg a gríz forró, hozzákeverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sándor
Krém a képviselőfánkhoz
Krém a képviselőfánkhoz

A tojásfehérjéket a cukor kétharmadával keményre verjük, félretesszük. A tej 2/3 részét felforraljuk a vaníliás cukorral. A tojások sárgáját elkeverjük a megmaradt cukorral, a hid...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk