1 db MAGGI Zöldségleveskocka
1 db közepes fej vöröshagyma
1 nagy pohár tejföl
1 l víz
4 db babérlevél
20 dkg lencse
2 dkg liszt
apróra vágott ízlés szerint petrezselyemzöld
A lencsét előző este egy éjszakára beáztatjuk. Az elkészítés napján a beáztatott lencsét egy nagyobb edénybe tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje.
Hozzáadjuk a vöröshagymát, a MAGGI Zöldségleveskockát és a babérleveleket, valamint a császárszalonnát az íze miatt. Lefedve az ételt, közepes lángon kb. 20 percig főzzük.
Közben a tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel, majd ezzel a habarással besűrítjük a főzeléket.
Összeforraljuk és apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.
1. A camembert belső csomagolását eltávolítjuk, visszatesszük a fadobozba és a tetejét 5-6 helyen egy kés hegyével megszurkáljuk. Az így képzett kis nyílásokba betűzdeljük a rozmar...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit meghámozzuk, vastagabb szeletekre vágjuk és lesózzuk. Legalább fél órán át állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük. A sajtot vékony szeletekre vágjuk. Két szelet cukkini közé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteltem az apróra vágott fokhagymát, hozzáadtam a spenótot, a bazsalikomleveleket, a túrót, a parmezánt, levettem a tűzről, sóztam és belekevertem a tojást. Amiko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajt kockákat bele forgattam a fűszer keverékbe. (Bazsalikom, Kakukkfű, Rozmaring és Oregánó) és ami pirosas az csípős paprikás (ugyan ez a fűszer keverék + erős Pista) Amikor...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes