60 dkg Pangasius filé
1 szál póréhagyma
3 db kaliforniai paprika (tri color)
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet fehérbors
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
1 dl fehérbor
10 dkg vaj
A halat aprítsuk fel.
A paprikákat, póréhagymát is daraboljuk fel, tetszőlegesen.
Vajon megpirítjuk a zöldségeket és ha már félig megpuhultak, rárakjuk a haldarabokat.
Tovább pirítjuk és fűszerezzük.
Ha elfogyna a folyadék, akkor fehérborral meglocsoljuk.
Fedő alatt, készre pároljuk, 6-8 perc alatt.
Köretnek rizs, vagy tészta is tökéletes.
A rákokat tojásba, mártom, majd kukorica keményítőbe forgatom, forró olajban készre sütöm. Zöldség köret: A megmaradó olajba beleteszem a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért, ki...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd 1 dl vízzel felengedjük. Jó sűrű alapot készítünk. A halat k...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A halat 4 szeletre vágjuk, kissé megsózzuk. A hagymát és a gombát megtisztítjuk, az előbbit finomra, az utóbbit kisebb cikkekre daraboljuk. 2. A hagymát egy serpenyőben 5 deka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lazacot, az uborkát, az újhagymát és a kaprot vágjuk fel apróra. A mascarponét keverjük simára a majonézzel, a citromlével. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, uborkát és kapro...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű