4 szál virsli
1 nagy fej vöröshagyma
1 kis doboz kukorica fele
5 nagyobb tojás
3 ek olaj
1 nagy csipet só
1 nagy csipet bors
A virslit felkarikázzuk. A megtisztított vöröshagymát nem túl apró kockára vágjuk.
A kukoricát átmossuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni.
A tojásokat egy tálba ütjük, és a sóval, borssal kicsit felverjük.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk. A virslit a hagymával addig pirítjuk, míg utóbbi üvegessé válik. Hozzáadjuk a kukoricát is, és jól átforgatjuk.
Ráöntjük a villával felvert tojásokat, és tetszőleges keménységűre sütjük.
Ropogós héjú kenyérrel és friss zöldségekkel kínáljuk egy pohár tea társaságában.
A megmosott és feldarabolt kocsonyahúst bő vízben feltesszük főni. Az első forrás után leszűrjük róla a kicsapódott szürkésfehér habot - akár az egész vizet is kicserélhetjük -, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNapsütéses időben, teljesen kinyílt,180-200 virágot szedtem, (közvetlen a virág alatt csíptem le). Lehetőleg nem szennyezett, vegyszermentes helyről szedjük a virágokat. Nem kell m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHagebutten waschen, Stiel und Fliege entfernen und mit wenig Wasser weichkochen. Erst durch ein grobes, dann ein feines Sieb passieren. Mus(750g) mit Gelierzucker und den übrigen Z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű