1 csirkemell
1 póré, vagy újhagyma
0,5 l Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük.
A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel.
Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.
A húsokat megmossuk, megszárítjuk, majd mindkét oldalát sóval és borssal beszórjuk. A mártáshoz egy nagyobb edénybe tesszük a tejfölt, hozzáadjuk a moustárt, mézet, ráreszeljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük. A vöröshagymát olajon megdinszteljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a vajat nagy lábosba teszem, felolvasztom és közepes lángon megfonnyasztom rajta az apróra vágott hagymát és a nagy lyukú reszelőn lereszelt zellert. Amikor egészen p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű