ízlés szerint só
1 szelet kenyér
10 szem koktélparadicsom
1 pohár joghurt
8 db nagy levél jégsaláta
1 ek. majonéz
20 szem olívabogyó
2 tk. mustár
1 tk. aprított kapor
10 dkg kígyóuborka
2 ek. aprított petrezselyem
2 gerezd préselt fokhagyma
15 dkg tonhalkonzerv
A jégsaláta leveleket felcsíkozzuk, az uborkát hasábokra, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk és egy tálban összekeverjük az olívabogyóval.
A kenyérszelet mindkét oldalát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd vékony hasábokra vágjuk és a salátához keverjük, végül rámorzsoljuk a lecsöpögtetett tonhalat is.
Az öntethez valókat alaposan kikeverjük és tálalás előtt a saláta tetejére csurgatjuk.
A csirkemellet megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk, majd egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a zöldborsot (morzsolt vagy őrölt), a fűszerkeveréket, sózzuk, borsozzuk (feketebo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteker, paníroz, süt. ennyi.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű