• burgonya
• chili
• só
• bors
• 2 db csirkemell
• kömény
• olaj
• fokhagyma
• vöröshagyma
• zöldpaparika
• sajt
• tojás
• zsemlemorzsa
• répa
• uborka
• 2 db tejföl
• citrom
A krumplit megfőzzük és összetörjük.
A húst serpenyőben a sajttal együtt megsütjük. (Sütés után kerül a gombócba.)
A húst kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, chilivel ízesítjük, köményezzük.
Olajon megpároljuk a hagymákat, a paprikát összekeverjük a hússal.
A krumpliból gombócokat csinálunk és megtöltjük hússal, majd tojásba, prézlibe forgatjuk és kisütjük.
A tzatziki elkészítéséhez lereszeljük az uborkát, répát, tejföllel összekeverjük, fokhagymát, citromot adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk.
A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyél csirke combot a lassú tűződ aljára. Kombináld az 1/3 csésze csirke készletet, citromlevet és héjat, és öntsd rá a csirke combokat. Kis tálban olasz fűszer, hagymapor, fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt elkeverjük a vízzel és egy tepsibe öntjük. A tejfölös pohárban kimérjük a rizst, majd azt is a tepsibe öntjük, ízesítjük és jól elkeverjük. A húst vékony szeletekre vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű