Szűzérme/szűzpecsenye
Olaj
Só
Bors
Grillfűszer
Rizs
Kukorica
Zöldség zöldje - petrezselyem
Paradicsom
Paprika
Hagyma
Fokhagyma
Rizst pici olajon megdinszteljük, megfőzzük, majd sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük. Félkész állapotában hozzáadjuk a leszűrt konzervkukoricát.
A szűzpecsenyét apró kockára vágjuk, grillfűszerrel ízesítjük, majd puhára főzzük. A végén megpirítjuk.
A hagymát, paprikát és paradicsomot kicsi olajon megdinszteljük, sóval borssal ízesítjük majd készre főzzük.
A lecsót a hússal elvegyítjük, majd rizzsel tálaljuk.
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a húst, a tojást és a zsemlemorzsát, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát és az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű