menu

Családireceptkönyv.hu

Lecsós szűzpecsenye kukoricás rizzsel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Szűzérme/szűzpecsenye
Olaj

Bors
Grillfűszer
Rizs
Kukorica
Zöldség zöldje - petrezselyem
Paradicsom
Paprika
Hagyma
Fokhagyma

Elkészítés:


Rizst pici olajon megdinszteljük, megfőzzük, majd sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük. Félkész állapotában hozzáadjuk a leszűrt konzervkukoricát.
A szűzpecsenyét apró kockára vágjuk, grillfűszerrel ízesítjük, majd puhára főzzük. A végén megpirítjuk.
A hagymát, paprikát és paradicsomot kicsi olajon megdinszteljük, sóval borssal ízesítjük majd készre főzzük.
A lecsót a hússal elvegyítjük, majd rizzsel tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fasírt baconben
Fasírt baconben

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsos zöldségfasírt
Húsos zöldségfasírt

A burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a húst, a tojást és a zsemlemorzsát, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát és az apróra vá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Barbecue oldalas
Barbecue oldalas

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ZSEBES KARAJ
ZSEBES KARAJ

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk