0,5 kg burgonya
3 gerezd fokhagyma
só, bors, majoránna
zsír, esetleg olaj
vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. Bő zsírban megpirítjuk a főtt krumplit, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát és a fűszereket.
Tisztítsuk meg a burgonyát, mossuk meg, majd tegyük egy nagyobb tálba. Ha a burgonyák nagyobbak akkor vágjuk el őket, majd szurkáljuk meg egy fogpiszkálóval mindegyik darabot. A fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot,sajtot,cukkinit,a képen látható módom,olajozott sütőedénybe rakom,kicsit sozom,kevés olajjal meglocsolom,majd sütöm,kb 30-percig. Tejfölt,tojással kikeverem,ízesítem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk és uborkagyaluval felszeleteljük. A lehető legvékonyabb darabok kellenek. Az olajban elkeverjük a borsot és ha egyéb fűszert akarunk (akár direkt sült burg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk langyos vízben. A burgonyát megfőzzük, áttörjük és langyosra hűtjük Mindent összegyúrunk. Kicsit ragacsos,de lágy tésztát kell kapnunk.Ha ,már szépen kez...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes