• csirkemell
• olivaolaj
• fokhagyma
• fenyőmag
• só
• bors
• bazsalikom
• exra szűz olivaolaj
• parmezán
• citrom
• farfalle
Elkészítem a pestót: bazsalikom,extra szűz oliva,parmezán,fenyőmag,citromlé turmixolva.
Csirkemellet apróbb csíkokra,oliván feltenni serpenyőbe,majd fokhagymát, fenyőmagot hozzá,só-bors aztán mehet bele a pestó.
Kifőzzük a farfallet és beleforgatjuk a pestós csirkés serpenyőbe, tálaláskor pedig meghintjük parmezán forgáccsal.
Felaprítjuk a vöröshagymát, a zellerszálat, a brokkolit és a fokhagymát. Csíkokra vágjuk a csirkemellet. A zöldségeket olíva olajon kicsit megfonnyasztjuk és megfűszerezzük, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A szósz összeállításával kezdünk. Mérjük egy tálba a mézet, cukrot, szójaszószt. 2 Adjuk hozzá a gyömbért, a Microplane-en papír vékonyra szeletelt gyömbért, nyomjuk bele a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, lecsepegtetett melleket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. Egy edényben olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a 3 evőkanál kukoricalisztet a forgatáshoz....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát, a kockára vágott paprikát és a sonkát megdinszteljük az olajon, majd hozzátesszük a májat és kissé összepirítjuk. 2. Kevés pirospaprikával, borssal, majoránn...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz