menu

Családireceptkönyv.hu

Pisztráng, gombás rizskeverékkel, salátával, vinegre


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2db pisztráng /tisztítva/ kb.25-30dkg/db
vaj, olívaolaj, himalája só, bors
1 friss csokor koriander
1 szál rozmaring
4db citromkarika
1 szál friss kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
2db nagyobb burgonya

Salihoz:

1 db kaliforniai paprika
1 csomó újhagyma
1 csomag zöldsaláta mix
5 db koktélparadicsom

Vinegrette dressing:

1 db citrom /lének/
2 ek méz
mustár

Elkészítés:


A pisztráng hasát megtöltjük a zöldfűszerekkel, pirosra sütjük, megfordítva is. Burgonyát héjastól megsütjük, majd lassú tűzön a cikk burgonyát megpuhítjuk.
Vinaigrette: egy kis fedeles üvegben összekeverjük a 3 rész olajat egy rész borecettel, sóval, mustárral és egy kevés mézzel. Alaposan összerázzuk, úgy kerül a salátára

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Maria
Tonhal fasirt egyszerűen
Tonhal fasirt egyszerűen

Felteszünk főni 2 db burgonyát és amíg fő addig a halat ledaráljuk. Beáztatjuk a 2 szelet száraz kenyeret (tejbe áztatva finomabb lesz). A többi burgonyát megpucoljuk és feldara...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tonhalfasírt
Tonhalfasírt

A tonhalat törd össze villával, szórd hozzá az apróra vágott újhagymát, a reszelt fokhagymát, a mustárt, a két tojást és a fűszereket, legvégül pedig a lisztet. Keverd össze, hogy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Harcsapaprikás túrógaluskával
Harcsapaprikás túrógaluskával

A hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd 1 dl vízzel felengedjük. Jó sűrű alapot készítünk. A halat k...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
'Cádíz'- andalúz garnélarák leves (Náray)
'Cádíz'- andalúz garnélarák leves (Náray)

Olajon a répát, az aprított fokhagymát és a babérlevelet megpirítjuk. Ezután beleszórjuk a száraz fűszert: citromos bors, sáfrány, kömény, só, majd a lecsöpögtetett garnélát hozzáö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk