1dl sör (maximum)
1 tojás
3-4 kanál liszt
Só(kevés)
Köret: sült burgonya
Kevés olaj kb. 2kanál, kis só.
A halat felcsíkozzuk, és elkészítjük a sörtésztát.
A lisztbe belekeverjük a tojást, majd addig öntjük hozzá a hideg sört, amíg sűrű tejszín állagú nem lesz.
Ebben mártjuk meg a halszeleteket. Forró olajban sütjük.
Sültkrumpli:a burgonyát hasábokra vágjuk, és forró olajban kisütjük.
Az amurt megtisztítjuk, megmossuk, kifilézzük. A filéket kb. 1,5 x 1,5 cm-es kockákra vágjuk, megsózzuk, és felhasználásig hűtőbe tesszük. A hagymát, a zöldséget megtisztítjuk,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A megmosott, tisztított pisztrángot besózzuk, egy kicsit állni hagyjuk, majd borsozzuk, és kukoricalisztben megforgatjuk. Bő olajban átsütjük.A hosszúkás szeletekre vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű,Előkészítés: A pontyot megtisztítjuk, megmossuk, fejét (szemet, kopoltyút és az ún. keserű fogat eltávolítjuk), farkát, uszonyait levágjuk. A halhúst sűrűn beirdaljuk, kétujjnyi s...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA bőrös halfilék fél órát érlelődtek a finom páclében, mialatt a köretet is előkészítettem. 3-3 perc grillezés kellett a lazacszeletek mindkét oldalának, míg a megtisztított, a to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű