1 kg csirkemell
200 g csirkemellsonka
2 csomag lapkasajt
ízlés szerint só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
Húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, egy csík sonka, egy csík sajt, majd feltekerjük és fogvájóval átszúrjuk.
Bepanírozzuk és kisütjük.
Burgonyakrokettel találjuk.
Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet és fehéredésig sütjük. A csirkemellet felöntjük a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát és a paprikákat kis kockákra vágjuk. A re...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: KözepesA zöldségeket mosd meg. A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fontos, hogy vékony legyen, különben félig nyers maradhat. Vágd vékony szeletekre a paradicsomot, a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirke fokhagymávalA sárgarépát vastag karikákra, a megtisztított vöröshagymát pedig 4 cikkre vágjuk. A fokhagymát nem hámozzuk, héjastól használjuk. Előmelegítjük a sütőt 200 °C-...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes